Setmana de la Rehabilitació 2016

greenbuilding_newslwtter_moviment

Aquesta setmana és celebra la tercera edició de la Fira Rehabilita,  que va néixer l’any 2014 amb el propòsit de conscienciar al públic de la necessitat d’intervenir en el manteniment d’un parc d’edificis, avui en dia lluny dels estàndards europeus pel que fa al seu estat de conservació i que sovint requereix d’intervencions per millorar aspectes estructurals, energètics i de confort.

 

En paral.lel a aquesta fira i a la seu del Col.legi d’Aparelladors, al carrer Bon Pastor, es durá a terme la Setmana de la Rehabilitació per tal de divulgar i sensibilitzar de la rehabilitació i que professionals i agents del sector siguin concients de la seva importància, mitjançant jornades i activitats tècniques.

 

Aquestes jornades es troben en marxa des del dia 3 d’Octubre fins al proper diumenge 9, coincidint el cap de setmana amb les portes obertes de la Fira Rehabilita 2016.

L’IREC, LEITAT, ASCAMM-EURECAT, CIMNE i l’Institut Català d’Energia formen part del grup de treball que organitza aquesta jornada, per presentar als tècnics del sector, les eines necessàries per a poder contribuir al compliment de la normativa europea rehabilitant edificis per a què siguin altament eficients a nivell energètic. També es presentarà la segona edició del curs nZEB organitzat pel grup de treball.